• 044 239 0978
  • info@krisart.fi
  • 044 239 0978
  • info@krisart.fi

Frenchic paint

Tuotteet löydät verkkokaupastamme, Frenchic Paint kauppa välilehdeltä.

Lazy Range - palkittu maalisarja

Mattapintainen kalkkimaali, jossa on vaha jo valmiina - kuinka kätevää! Lazy Range on täysin uudenlainen, palkittu ja kestävä vahallinen kalkkimaali / chalk paint puisille kalusteillesi tai keittiönkaappien maalaukseen.

Lazy Range maalissa on innovatiivisia ja uudenlaisia ominaisuuksia, joita et löydä muista maalisarjoista:

'Self Levelling' ominaisuuden ansiosta maalipinta levittyy kuin itsestään eikä pintaan jää juuri lainkaan tai ei ollenkaan siveltimen jälkiä - pinnasta tulee upean tasainen helposti.

'Self Priming' tarkoittaa ettei tartuntamaalia tarvita.

'Self Sealing' ominaisuuden ansiosta maalattua pintaa ei tarvitse enää suojata tavanomaisten kalkkimaalien tavoin, vaan pinnasta tulee heti kestävä ja kaunis sellaisenaan.

Jos et ole vielä kokeillut Frenchic -sarjaa, aloita Lazy Range -sarjasta - ihastut varmasti laadukkaaseen ja kestävään maalimme!

Kaikki Frenchic -maalisarjat ovat EN71:3-sertifioitu, joten niillä on turvallista maalata jopa lasten leluja

Al Fresco - mattapintainen ja kosteutta kestävä kalkkimaali

Al Fresco on vesiohenteinen, kestävä ja UV-suojattu maalisarja herkullisissa väreissä. Mattapintainen ja kestävä maali on tarkoitettu ulkokalusteille, parveke- ja terassikalusteille sekä kalusteille sisätiloissa - kaikenlaiseen sisustusmaalaukseen! Al Fresco-maalissa jo valmiina olevat suojaominaisuudet tekevät pinnasta kestävän ja kauniin tasaisen ilman muuta suojausta.Al Fresco sävyt sopivat puulle, laminaatille, UPVC:lle ja metallille ja se on hyvä valinta keittiön, kylpyhuoneen, ovien tai puutarhakalusteiden maalaukseen.Kaikki Frenchic-maalisarjat ovat EN71:3-sertifioitu, joten niillä on turvallista maalata jopa lasten leluja. Lue lisää laattojen tai keittiönkaappien maalauksesta Frenchic blogeista.

Chalk Wall Paint, huippulaadukas seinämaali

Seinämaali Chalk Wall Paint on ylellinen, korkealaatuinen ja käytännöllinen sisustusmaali, jolla maalaat seinäpinnat samettisen mattapintaisiksi ja tasaisiksi. Mitä mattapintaisemman maalin valitset seinämaaliksi, sen kauniimpi on lopputulos: trendikäs ja hotellityyppinen, tyylikäs - varsinkin makuuhuoneisiin, joihin halutaan boutique-tyyppistä luksusta, Frenchic sarjan ultramattapintaiset tummat ja samettiset sävyt ovat hyvä valinta!

Runsaspigmenttinen ja hengittävä Frenchic seinämaali on todella peittävä. Lopputuloksena on kaunis samettinen ja tasainen pinta, joka kestää hyvin pyyhkimistä. Frenchic sarjan kaikissa seinämaaleissa maalattavuus on huippuluokkaa.Voit käyttää seinämaalisävyjä kalusteiden maalaukseen, keraamisten seinälaattojen, puu- tai sementtilattian maalaukseen. Kaikki Frenchic-maalisarjat ovat 'Toy Safe' -EN71:3-sertifioitu. Frenchic-seinämaaleille on myönnetty ISO11998 -luokan 1 märkähankausluokitus.

Trim Paint listamaali ja ovimaali

Satiinin hohtoinen listamaali, hieman kiiltävä ja kulutusta hyvin kestävä pinta monenlaisille pinnoille.

Trim Paint sopii hyvin pattereiden maalaukseen, portaiden ja kaiteiden maalaukseen - myös keittiönkaappien maalaukseen. Upeita Frenchic projekteja ja sisustusmaalauskuvia löydät lisää FB ryhmästä! Kaikki Frenchic-maalisarjat ovat EN71:3-sertifioitu, joten niillä on turvallista maalata jopa lasten leluja.

Vinkki: Viimeistele sisustuksesi kauniisti maalatulla patterilla ja väliovilla, sävy sävyyn seinämaalin kanssa.

Trim Paint sopii myös puulle, tiilelle, metallille.

Kalkkimaali - Original Artisan - Tuoksuton chalk paint

Helppo aloittelijoille, mutta myös ammattilaisten valinta! Original Artisan on perinteinen ympäristöystävällinen, ja täysin tuoksuton kalkkimaali, chalk & mineral paint. Runsaspigmenttisyys ja samettinen koostumus tarjoaa upean tuotteen monipuolisille maalaustekniikoille. Original Artisan -tuoteperhe tarjoaa 16 valmista sävyä, joilla voit luoda lähes loputtomia koristetehosteita - päästä mielikuvituksesi irti ja kokeile rohkeasti useita ohjeitamme Frenchic blogeista: kahdenvärin tekniikkaa, Dry Brush-tekniikkaa, lasyyreitä... Ihastut varmasti täyteläiseen ja helposti peittävään maaliimme! Viimeistele pinnat notkeilla Frenchic-kalustevahoilla tai Viimeistelypinnoitteilla.Kuten kaikki Frenchic-maalit, myös Original Artisan sarja on UKCA- ja EN71-3-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että sitä on turvallista käyttää lasten leluissa. Opi lisää Frenchic blogeista erilaisista tekniikoista ja maalausvinkeistä!

Frenchic vahat ja viimeistelypinnoitteet

Halusitpa mattapintaista tai kiiltävää lisäsuojaa maalatulle pinnalle tai upeaa patinaa ja persoonallista ilmettä, Frenchic-sarjasta löydät viimeistelyyn parhaat tuotteet! Unohda paksut ja voimakastuoksuiset vahat ja vaikeasti levitettävät lakat - kokeile Frenchic -sarjan tuotteita.

Upeat, pehmeät Frenchic-luonnonvahat puupinnoille tai maalipinnalle ja kaksi erittäin kestävää ja monipuolista viimeistelypinnoitetta. Viimeistelypinnoitteet ja vahat ovat liuotinaineettomia. Frenchic vahat ovat myrkyttömiä, pehmeitä luonnonvahoja, jotka sisältävät mehiläisvahaa. Nopeasti kuivuvat viimeistelypinnoitteet ovat vesiohenteisia.

Halkeilevaa maalipintaa - Easy Crackle

Krakelointiaine Easy Crackle -tuotetta käytetään krakeloinnin, eli halkeillun maalipinnan luomiseen, yhdessä maalin kanssa.

Tee kätevästi uudestakin kalusteesta vanha ja charmikas. Krakelointiaine toimii kaikkien Frenchic-maalien kanssa, myös seinämaalien. Voit kokeilla myös Frensheen metallimaaleja pohjamaalina krakeloinnille.

Näin sen teet: Ensimmäisellä värikerroksella määrittelet halkeaman värin ja toinen kerros luo maalattavan kohteen kokonaissävyn. Krakelointiaine tulee siis kahden maalikerroksen väliin. Halkeilureaktio alkaa heti kun sivelet maalin kuivuneen krakelointiaineen päälle, pidä huoli, ettet maalaa edestakaisella liikeellä juuri syntyneitä halkeamia umpeen.

Finishing Coat viimeistelypinnoite, primer ja sealer

Vain Frenchic Paint-sarjasta! Todellinen kädentaitajien luottotuote Finishing Coat on monipuolinen tuote, jota et löydä muista sarjoista!

Voit käyttää sitä mm. maalipinnan suojaamisessa, kiillon lisäämisessä maalipintaan, kiinnität kankaat, tapetit ja paperiarkit degoupage-töissä, lasyyreissä, ennen maalausta tartunnan lisäämisesssä ja voimakkaasti tuoksuvan kalusteen tuoksujen sinetöimisessä.

Pinnoitteen voit lisätä myös maalaamattomalle puupinnalle sekä vähentämään puun uuteaineiden ja läpilyöntejä varsinkin vaaleiden maalisävyjen läpi. Lisää 2-3 kerrosta sienellä levittäen ennen malausta.

Suosittelemme Finishing Coat'a vahan sijasta kovalla kulutuksella oleviin pintoihin, Original Artisan -sävyjen viimeistelyyn tai pinnoille, jotka ovat alttiina roiskevesille. Myrkytön ja liuotinaineeton Finishing Coat on myös sertifioitu Frenchic -tuote. Kiiltäväpintainen ja vesiohenteinen.

Jos haluat maalin mattapinnan säilyvän, valitse silloin TTC eli Tuff Top Coat -viimeistelypinnoite.

Huom. Kaikkia tuotteita ja maalipurkkien kokoja ei ole verkkokaupassamme. Tuotteita saatavilla runsaammin KrisArtin toimipisteestä, osoitteesta Sutelanraitti 1, 48400 Kotka.