• 044 239 0978
  • info@krisart.fi
  • 044 239 0978
  • info@krisart.fi

Meri on yksi maailman kauneimmista ja mystisimmistä paikoista. Se tarjoaa mielenrauhaa ja rentoutumista, ja monet ihmiset rakastavat meren äärellä vietettyjä hetkiä. Nyt voit tuoda meren tunnelman omaan kotiisi tyylikkään meri-aiheisen sisustustyynyn avulla.

Tämä meri-aiheinen sisustustyyny on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä materiaalista, joka kestää käyttöä ja säilyttää värinsä ja muotonsa pitkään. Tyynyn koko on sopiva useimpiin sohviin ja tuoleihin, joten se sopii täydellisesti mihin tahansa huoneeseen.

Tyynyssä on upea meriaiheinen kuva tai kuosi, joka tuo meren kauneuden ja mystiikan kotiisi. Kuva on käsin painettu tyynyyn, joten jokainen tyynynpäällinen on yksilöllinen ja tyylikäs.

Tyynynpäällinen on helppo puhdistaa ja pestä tarvittaessa. Voit pestä tyynyn koneessa ja se säilyttää silti muotonsa ja värinsä.

Tämä meri-aiheinen sisustustyyny sopii erinomaisesti rentouttavan tunnelman luomiseen kotiisi. Se on täydellinen valinta, jos haluat lisätä meren tunnelmaa ja kauneutta kotiisi, mökille tai veneeseen.

Sisustustuotteet