• 044 239 0978
  • info@krisart.fi
  • 044 239 0978
  • info@krisart.fi

KrisArtin tarina

KrisArt on yhden naisen pyörittämä käsityöalan pienyritys. Yrittäjänä toimin minä Krista Hovi. 

Koulutukseltani olen Tekstiilialan Artesaani ja erilaisten käsitöiden ja askartelujen parissa olen harrastellut noin kymmenen vuotta. innostus käsillä tekemiseen minulla on ollut aina, mutta askarteluun sain kimmokkeen eräänä syksynä, kun tätini opasti minulle, kuinka tehdään vaahteranlehdistä ruusu. Silloin en osannut kuvitellakaan mihin tieni veisi luovuuden ja käsillä tekemisen saralla. Kesäaikaan vietän vapaani veneillen saaristossa. Syksyn tullessa jaan uudet ideani myös muille ihmisille kurssien merkeissä. 

Kivijalkakauppa on suljettu ja toiminta jatkuu verkkokauppana

KrisArt on perustettu intohimona luova käsillä tekeminen, sisustaminen ja rakkaus elämään meren äärellä.

Käsitöiden tekeminen on minulle paljon muutakin kuin valmiiden ohjeiden seuraamista ja valmiiksi piirrettyjen kaavojen käyttämistä. Luova puoleni oikein vaatii, että pääsen kokeilemaan ja toteuttamaan omia ideoitani. Oman persoonallisen jutun löytäminen ja toteuttaminen on minulle sydämen asia ja voimavara kaikessa tekemisessä. 

Vastuullisuus

KrisArt on vastuullinen kotimainen yritys, jonka toiminta perustuu kestävyydelle, kotimaisuudelle ja positiivisuudelle. Kestävyys tarkoittaa minulle jatkuvaa kehittymistä - haluan tuottaa mahdollisimman laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Valmistan kaikki oman mallistoni tuotteet paikallisesti itse Suomessa.

 Vastuullisuus merkitsee minulle eettisesti oikeita ja kestäviä valintoja. Ympäristön ja asiakkaidemme hyvinvointi ovat valinnoissani etusijalla. Päätöksentekoani ohjaa vahva arvopohja.

Kestävä suunnittelu

Kestävä tuote on pitkäikäinen sekä materiaalin että suunnittelun osalta. KrisArt merihenkinenmallisto on ajaton ja uniikki, sillä valmistan vain muutaman tuotteen samasta kuosista. Otan huomioon asiakkaan toiveet. Minulle laadukas suunnittelu on omanlaista, ajatonta ja tunnistettavaa designia, jolla on vahva arvopohja.

Pitkäikäisyys näkyy muun muassa merihenkisissä tuotteissa ja kuoseissa, joka pysyy samantyylisenä kaudesta toiseen. Merelliseen väripalettiin voi helposti yhdistellä vanhempia ja uudempia kankaita toisiinsa. KrisArtin merihenkinen desing ei vanhene, vaikka kausi tai vuosi vaihtuu.