• 044 239 0978
  • info@krisart.fi
  • 044 239 0978
  • info@krisart.fi
Furniture wax. Valkoinen kalustevaha 400ml.

Furniture wax. Valkoinen kalustevaha 400ml.

Varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivä(ä)

Kuvaus

Valkoinen vaha on upea harmaiden ja kirkkaiden värien kanssa! Valkoinen vaha korostaa kauniisti puunsyitä, leikkauksia ja uurteita. Myös pelkälle puupinnalle - saat helposti luotua 'Scandinavian style' -ilmeen huonekaluihisi.

Frenchic-vaha on turvallinen, luonnonmukainen tuote, jossa ei ole myrkkyjä tai voimakasta hajua. Mainio tuote puisten huonekalujen käsittelyyn, nopea ja helppo levittää, antaa upean viimeistellyn lopputuloksen Frenchic-tuunauksillesi. Vahan kuivuminen kestää yleensä 30-45 minuuttia. Joissakin huonekaluissa perusteellinen kuivuminen voi kestää pari päivää. Kaikki vahat kuluvat käytössä - uudelleenvahaus kannattaa suorittaa tarvittaessa.

Levitä ohut kerros kuivalle, maalatulle tai hiotulle pinnalle käyttäen vahapensseliä tai nukkaamatonta kangasrättiä. Pyyhi ylimääräinen vaha pois ja anna valmiin työ kuivua vähintään 45 minuuttia. Pese työvälineet / pensseli heti lämpimällä, miedolla saippuavedellä. Kiillota vaha halutessasi - saat pinnasta upean samettisen kiiltävän, kestävän ja pyyhittävän. Frenchic Paint vaha on myrkytön. Vaha on aina tarkoitettu sisäkäyttöön.