• 044 239 0978
  • info@krisart.fi
  • 044 239 0978
  • info@krisart.fi

Päivänkakkara korvakoru iso

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Korun korkeus on n. 6,5cm ja halkaisija 3,5mm

Otathan huomioon, että värien toisto tuotteissa riippuu oman laitteesi näyttölaitteesta ja sen asetuksista!


Käytämme koruissamme vain EU:n lainsäädännön vaatimusten mukaisia osia, jotka ovat testattu nikkelin, lyijyn ja kadmiumin osalta. Lisäksi käytämme osia jotka ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, RST, Stainless Steel, kirurgin teräs eli kaikki samaa asiaa tarkoittavia asioita. Ruostumatonta terästä pidetään täysin allergiavapaana korumetallina.


Korujen käyttö ja säilytys

Kaikkiin koruihin pätee samat säännöt, huolimatta siitä mistä materiaalista korusi on valmistettu. Pue aina viimeisenä ja poista ensimmäisenä. Älä käytä suihkussa, saunassa, uimassa. Vältä altistamista kemikaaleille, kosmetiikalle, parfyymeille ja voimakkaalle uv-säteilylle, sillä kaikki edellä mainitut saattavat vaikuttaa värien kestävyyteen, sekä metallien pinnoitteisiin.

Muistettavaa myös on, että jokaisen ihmisen ihon PH-arvo on yksilöllinen ja näin ollen esimerkiksi metallien tummuminen käytössä ihoa vasten eri ihmisillä on yksilöllistä. Toisilla metalliosat tummuvat nopeammin kuin toisilla.

Säilytä korujasi kuivassa paikassa ja suoralta auringonvalolta suojattuna. Aurinkoa ottaessa metalliosat saattavat myös kuumentua liikaa ja aiheuttaa palovamman.